Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste SJS kabouter voetbaltoernooi zaterdag 30 mei

SJS voetballertjesSTADSKANAAL – De allerkleinste, maar zeker niet minder fanatieke, voetballertjes bij SJS heten De Kabouters. Klein in naam, maar reeds groot in daden. Jongens en meisjes vanaf een jaar of vier. Toppers in de dop of vooral voor het plezier. Alles mag en kan bij het vermakelijke schouwspel dat kaboutervoetbal heet. Al meer dan een jaar heeft SJS het kaboutervoetbal op het programma staan en met succes. Met enige regelmaat wordt er getraind en eens in de zoveel tijd staat er een heuse wedstrijd op het programma. Hoe jong nog de spelertjes ook zijn, de aanpak is serieus. Al vroeg worden de basisbeginselen van het voetbal bijgebracht met een diploma en wel. Want, zo denkt ook SJS, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Op 30 mei a.s. is het helemaal feest. Dan organiseert SJS voor de eerste keer een toernooi voor deze groep. Er hebben zich acht teams uit zich zeven verschillende verenigingen ingeschreven, die in twee poules om de prijzen zullen gaan strijden. De deelnemers zijn VV Meeden 1 en 2, VV Nieuw Buinen, TEVV, SV Mussel, BBC, Pekelder Boys en SJS. Het toernooi wordt ’s morgens gehouden en begint om 9.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.