Direct naar de inhoud.

Kijkje achter de schermen bij bijzonder sportevenement

foto: facebook.com/NelliCoomanGames
foto: NelliCoomanGames

STADSKANAAL – Tijdens de sportweek van 2 t/m 8 juli vinden er twee evenementen bij het Pagecentrum in Stadskanaal plaats; de Nelli Cooman Games en de IWAS Junior World Games (georganiseerd door Disability Games Foundation). Bent u nieuwsgierig waar de atleten verblijven en waar en hoe zij zich voorbereiden op hun sportpresta1es? Loop dan 5, 6 of 7 juli mee met de stagiairs van de Hanze Hogeschool 1jdens één van de rondleidingen.

Op zondag 5 juli zijn er tijdens de Nelli Cooman Run (loop met als doel geld in te zamelen ten behoeve van atletiek voor jeugd en gehandicapten), demonstratiewedstrijd waterbasketbal en de start van de IWAS Junior World Games de eerste rondleidingen. Deze duren ongeveer 1 tot anderhalf uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Bent u nieuwsgierig schrijf u dan in voor 1 van de rondleidingen op de zondagmiddag, maandagochtend of ‐middag of dinsdagochtend of ‐middag. Per groep kunnen er 15 personen meewandelen. Dus voor een kijkje achter de schermen meld u aan, want vol is vol.

Als u vragen hebt of belangstelling heeft om deel te nemen mail dan naar
info@nellicoomangames.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-