Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moeders in het zonnetje bij McDonalds Stadskanaal

Moederdag bij McDonalds Stadskanaal

Moederdag bij McDonalds Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen zondag stonden 10 (groot)moeders in het zonnetje bij McDonald’s Stadskanaal. Vanwege Moederdag was de rode loper uitgelegd en hadden de gelukkige kids voor hun moeder een ontbijt verdiend met een wens actie. Om 9 uur zaten in totaal 42 genodigden aan gedekte tafels aan een heerlijk McOntbijt. “Voor de meeste moeders was het echt een totale verrassing en voerde hun ontvoering naar een grote verrassing”, aldus restaurantmanager Hajo Bruins Slot van de vestiging aan het Hoogveen 19 in Stadskanaal.  [ ingezonden ]

Moeders in zonnetje bij Mc Donalds Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.