Direct naar de inhoud.

Moeders in het zonnetje bij McDonalds Stadskanaal

  • door:
  • op:
Moederdag bij McDonalds Stadskanaal
Moederdag bij McDonalds Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen zondag stonden 10 (groot)moeders in het zonnetje bij McDonald’s Stadskanaal. Vanwege Moederdag was de rode loper uitgelegd en hadden de gelukkige kids voor hun moeder een ontbijt verdiend met een wens actie. Om 9 uur zaten in totaal 42 genodigden aan gedekte tafels aan een heerlijk McOntbijt. “Voor de meeste moeders was het echt een totale verrassing en voerde hun ontvoering naar een grote verrassing”, aldus restaurantmanager Hajo Bruins Slot van de vestiging aan het Hoogveen 19 in Stadskanaal. ┬á[ ingezonden ]

Moeders in zonnetje bij Mc Donalds Stadskanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-