Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle Lentedagen Veendam zet Pinkstertraditie voort

lentedagen in VeendamVEENDAM – Meteen na het uitzwaaien van de laatste bezoekers vorig jaar was het de organisatie van de Lentedagen Veendam duidelijk: aan dit prachtige Pinksterevenement geven we een vervolg. Op zondag 24 mei en maandag 25 mei is de Borgerswoldhoeve daarom het toneel van de vierde editie van de Lentedagen Veendam.

De lente tweedaagse is fris, vrolijk én anders. Maar liefst vijftig exposanten bepalen het gezicht van het evenement en de Borgerswoldhoeve zorgt voor een schilderachtig decor waar je ‘u’ tegen zegt. Het activiteitenprogramma, dat keer op keer verrast, is de absolute kers op de taart. Dat deze ‘kers’ letterlijk goed smaakt bewijzen de culinaire smaakmakers van de Lentedagen. Zij worden geflankeerd door talentvolle muzikanten (o.a. Gerry Wolthof, Mark Dontje, Rieks & Lourens)  die gedurende het Pinksterweekeinde letterlijk buiten spelen. Daarnaast is er ook dit jaar en grote demonstratie van ambachtelijke landbouwwerktuigen, deze vaklieden laten op bijzondere wijze hun oude ambacht zien.

De Lentedagen belooft spektakel voor het hele gezin. Met het Junior Verkeerspark wordt auto ‘scheuren’ voor de jongste bezoekers ineens mogelijk. Terwijl de kinderen zich al toeterend een weg banen door het verkeerspark, stelen waaghalzen de show op het water. Tijdens demonstraties ‘flyboarden’ vliegen zij metershoog langs het schiereiland. Spektakel hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Een intiem schouwspel is het Verhalen Vertelfestival, uitgegroeid tot een klein fenomeen op de Lentedagen.

 Formule

Hoewel de Lentedagen frisser en fruitiger dan ooit te voren is, blijft de originele formule intact. Door schappelijk lage prijzen, in combinatie met een drankje, wordt de Lentedagen Veendam keer op keer getrakteerd op de komst van ruim 5000 bezoekers.

 Lentedagen Veendam

Data: Zondag 24 mei en maandag 25 mei 2015

Locatie: Borgerswoldhoeve, Veendam

Openingstijden: zondag/maandag 10.00 – 17.00 uur

Entree volwassenen: €3,- pp (incl. koffie of thee)  / kinderen: €2,- (incl. limonade)

Voldoende gratis parkeerruimte

www.lentedagen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.