Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grasbaancoureur Mark Stiekema in het gips

Mark Stiekema_gipsSTADSKANAAL – Grasbaancoureur Mark Stiekema uit Stadskanaal is geblesseerd geraakt bij een crash tijdens de training van de races in het Duitse Lüdinghausen. Hij liep hierbij scheurtjes op in de aanhechtingen van zijn middenhandsbeentjes. De linkerarm moet minimaal één week in het gips.

‘Volgende week moet ik terugkomen. Dan gaan ze kijken of ik langer in het gips moet’, zegt de ongelukkige coureur.

Schuiver
Hij maakte de schuiver tijdens de training van de internationale wedstrijd. ‘Ik wilde nog even de baan gaan testen in de buitenbocht, maar daar was het behoorlijk glad waardoor mijn voorwiel weggleed.

De val was vrij onschuldig, maar terug in het rennerskwartier begon mijn pols behoorlijk te tintelen,’ kijkt Stiekema terug.

Alles op alles
Hij mist in ieder geval de wedstrijd zaterdag om het Open Nederlands Kampioenschap in Joure en de Internationale wedstrijd in Scheessel van zondag.

Op Tweede Pinksterdag, tijdens de Radio Continu Internationale Pinksterraces hoopt hij op zijn thuisbaan in Stadskanaal weer op de machine te stappen. ‘Ik ga alles op alles zetten om daar bij te kunnen zijn. Eens kijken wat de doktoren voor me kunnen doen,’ besluit hij.

Mark Stiekema_2015

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.