Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kan-varen cursus van Kanovereniging Stadskanaal en Omstreken

KVSO  Kano Varen

Kano Varen

STADSKANAAL – Op vrijdag 22 Mei start kanovereniging Stadskanaal en Omstreken weer met de beginnerscursus “Kan-varen”. De cursus, van 6 lessen, bied veel meer dan een rondje in een kano maken. Er is aandacht voor veiligheid, technieken om te sturen, vervoer van het materiaal, verschillende types kano’s en kayaks, in- en uit stappen onder verschillende omstandigheden en introductie tot de verschillende takken van de kanosport zoals toervaren, wildwater varen en kano-polo. Voor de grote vakantie is men dan op de hoogte van de basistechnieken. Het geheel wordt afgesloten met een toertocht in de omgeving. De cursus wordt gegeven op de Pageplas in Stadskanaal. Om de prijs van €25,- hoeft men het niet te laten. Aanmelden kan via de website of 0599657269 / 06-55730345

De cursus valt, voor KVSO, in een drukke periode, op 6 Juni wordt het 35 jarig jubileum gevierd, samen met het 125 jarig bestaan van het watersport verbond. KVSO organiseert een activiteit voor leden en oud-leden. Aanmelding vind plaats via de website. Op 20 Juni organiseert KVSO de “Semslinie tocht”, een kanotocht ter ere van het aanleggen van het Stadskanaal en het, vierhonderdjaar geleden, vastleggen van de semslinie. Alle informatie over aanmelding, vervoer en sluisbediening ook te vinden op de website.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.