Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitslag waterfietsenrace tijdens de Snikkedagen

waterfietsraceMUSSELKANAAL – Op Hemelvaartsdag werd tijdens de 24e Snikkeweek de jaarlijkse waterfietsenrace gehouden. De dertig deelnemers gingen in duo’s van start om te finishen bij het Klain Klappie in Musselknoal. Het leverde een spannende strijd op. De meeste duo’s wisten rechte koers te varen en dat zag je meteen terug in een scherpe eindtijd.

Het parcoursrecord van 2014 werd niet verbeterd. Het duo Robert en Brian deden 5 seconden langer over het traject en eindigden met 2.23 op de eerste plaats. Ze werden op 2 seconden gevolgd door het duo Milan en Melvin. Jaimy en Damian behaalden de derde plaats met een eindtijd van 2.28. Alle winnaars werden beloond met een beker, uitgereikt door de voorzitter van de stichting Snikkeweek, Jan Nieboer. Na afloop vertelden Robert en Brian: “Volgend jaar, tijdens de 25e editie, zijn wij weer van de partij want wij willen weer een aanval doen op het parcoursrecord van 2.18”.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.