Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Overhandiging cheque aan Anita Sanders en Angelique Stoker

005_Reumactief ontvangt1000 euro cheque 19-05-15

De uitreiking. (foto: R. Wiekenkamp)

STADSKANAAL – Elk jaar verbindt de stichting Klap tot Klap een goed doel aan haar jaarlijkse loopevenement. Stichting ReumActief uit Musselkanaal was het Goede Doel voor de afgelopen 25e editie Klap tot Klaploop. Lopers konden een vrijwillige bijdrage doneren. De opbrengst dit jaar is een bedrag van € 1.000,- geworden.

Gemeenteraadslid Egbert Nijenbanning heeft daarbij een bijzondere bijdrage bijeen gelopen door persoonlijk een aantal sponsoren aan zijn deelname te verbinden. Samen met hem heeft het bestuur van de stichting Klap tot Klap dinsdagavond symbolisch de cheque aan Anita Sanders en Angelique Stoker overhandigd. Deze gebeurtenis vond gisteren om 19.00 uur plaats in de Meidoornschool / De Dolfijn gevestigd aan de Vlaanderenlaan 7 te Stadskanaal. Het geschenk werd blij en enthousiast in ontvangst genomen door de twee vrouwen.

Het Goede Doel voor 2016 is ook al bekend. Het bestuur van de stichting Klap tot Klap heeft gekozen voor de stichting Hospice Stadskanaal e.o.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.