Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toch geen Stiekema op Pinksterraces

Mark Stiekema_gips 19-05-2015_02STADSKANAAL – Vanwege aanhoudende pijnklachten ondanks het gips, is grasbaancoureur Mark Stiekema gisteren – een aantal dagen eerder dan afhankelijk gepland – gezien door de traumachirurg in het plaatselijke Refaja Ziekenhuis.

Na uitgebreid onderzoek is het letsel, de scheurtjes in de aanhechtingen van de middenhandsbeentjes, wederom bevestigd en zijn er tevens diverse botkneuzingen geconstateerd. De linkerhand is nu, in tegenstelling tot het eerste gips, volledig, inclusief vingers in het gips gezet.

De komende weken zal Stiekema zeker nog in het gips zitten. Noodgedwongen heeft hij zich dan ook bij de organisatie van de Radio Continu Internationale Pinksterraces moeten afmelden. Het niet kunnen rijden op de thuisbaan, is voor Stiekema een grote domper. Hij had zich graag willen laten zien op zijn thuisbaan en voor zijn thuispubliek. Aanwezig zijn zal hij, dan wel in vrijetijdskleding in plaats van gehuld in raceoverall met helm.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.