Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe recreatietas VVV Veenkoloniën goed ontvangen

RecreatietasVEENDAM / PEKELA / STADSKANAAL – Vaarrecreanten die de gemeenten Veendam en Pekela aandoen krijgen sinds begin mei 2015 een recreatietas cadeau, met daarin o.a. de nieuwe editie van de recreatiekrant van VVV Veenkoloniën met diverse tips en evenementen, de shopping- en uitkaart Veendam met ‘stadswandelingen’ en de recreatiekaart Veenkoloniën met fietsroutes . De recreatietas is dit jaar niet alleen qua inhoud maar ook qua uiterlijk nieuw. Deze werd dit jaar vervaardigd in de huisstijl van de promotiecampagne voor de Veenkoloniën. De katoenentas is wit en bevat het beeldmerk van de promotiecampagne en de slogan ‘simpelweg genieten’.

De VVV en gemeenten Veendam en Pekela willen met de actie de toeristen van harte welkom heten in de Veenkoloniën. De recreatietas wordt door de havenmeesters uitgedeeld aan vaarrecreanten.
Corry van den Ameele, die namens de VVV in Veendam ook dit de tassen jaar vult en uitdeelt aan de havenmeesters, laat weten dat ze hier zeer positieve reacties over ontvangt. ‘De toeristen zijn blij met de tas en de inhoud’. Aldus een enthousiaste Corry die vorig jaar maar liefst 1500 tassen eigenhandig vulde.

De recreatiekrant, de evenementenkalender, de shopping- en uitkaart en de recreatiekrant zijn ook los verkrijgbaar bij VVV Veenkoloniën aan het Museumplein in Veendam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.