Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RSE telecom & ICT wint nationale Vodafone Business Partner of the Year 2015 Award

RSE & VodafoneWINSCHOTEN – RSE telecom & ICT heeft de Vodafone Business Partner of the Year Award 2015 gewonnen. Het Gronings-Drentse bedrijf met vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen won de award in de categorie Solutions Partner. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens het Vodafone Business Partner of the Year Award Event in de Amsterdam ArenA.

,,We waren totaal verrast’’, reageert directeur en mede-eigenaar Joost Smits enthousiast op het bericht uit Amsterdam. ,,Hier hadden we niet op gerekend, maar we vinden het geweldig! Wij werken continu aan het bieden van optimale oplossingen aan onze klanten. Dat is een intensief proces, waarin wij veel energie steken. Dat maakt deze erkenning van Vodafone voor ons van grote waarde.’’

Vodafone
Volgens een woordvoerder van Vodafone won RSE telecom & ICT de award omdat ‘het uitstekend wist in te spelen op de groeiende behoefte aan integratie van vaste en mobiele telefonie bij het mkb. RSE is een snelgroeiende partner in het noorden van het land, geleid door twee broers. Vanuit het recent geopende nieuwe kantoor in Groningen onderscheidt RSE zich door met persoonlijke aandacht een uitstekend advies en service te verlenen.’

RSE
RSE telecom & ICT is sinds 1989 totaalleverancier voor mobiele telefonie, vaste telefonie en automatisering voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Met ruim veertig medewerkers levert het bedrijf een breed en diep scala producten en diensten op het gebied van telefonie, automatisering en datanetwerken voor de zakelijke markt. ,,Wij onderscheiden ons in de persoonlijke benadering van onze relaties. We zijn flexibel, denken graag proactief mee met onze klanten en onderhouden langdurige, stabiele partnerschappen met diverse grote leveranciers’’, zegt Smits. ,, Ons doel is om één aanspreekpunt te zijn voor alle technische communicatiemiddelen van bedrijven van kleinschalig tot multinationals. Wij werken voor relaties met één enkele mobiele telefoon. Maar ook voor klanten met meer dan duizend aansluitingen in een combinatie van vaste en mobiele telefonie, gebruik van tablets en een complete telecom en ICT infrastructuur, verdeeld over meerdere locaties. Bijna alles is mogelijk.’’

Foto: De uitreiking van de Vodafone Business Partner of the Year Award 2015 met van links naar rechts: Mark van den Blink (Head off SME, Vodafone), Alexander Saul (Director Enterprise business Unit Vodafone) Gert Smits (Directeur RSE) Joost Smits (Directeur RSE) & Peter Heershop.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.