Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Demonstratie met politiehond door Bos Security Dogs

031_Demo met politiehond Bos Security Dogs 26-05-15STADSKANAAL – Dinsdagmiddag heeft Bos Security Dogs op uitnodiging van de Willibrordschool in Stadskanaal een demonstratie gegeven met één van hun politiehonden.

In de klas werd uitleg gegeven over wat voor werkzaamheden hij en zijn collega’s met hun politiehonden zoal doen. Tegen drie uur ging de groep kinderen naar het schoolplein. Hier werd kort gedemonstreerd hoe een politiehond een verdachte probeert te pakken om vervolgens door de politie aangehouden te worden. Voor de 010_Demo met politiehond Bos Security Dogs 26-05-15veiligheid moest men achter de bosschages blijven. Uiteraard werd er ook een leraar en lerares van deze school in een dik beschermend pak gehesen om zelf te ervaren hoe het voelt als een politiehond je te pakken neemt. Voor meer info en over het werk van Bos Security Dogs kijkt u even op hun website: www.bossecuritydogs.nl

Foto’s: Ronny Wiekenkamp

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Demonstratie met politiehond door Bos Security Dogs

  1. peter en bernadet

    Leuk !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.