Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer oefening met warmtebeeldcamera

001_Oefening auto op de kop in sloot 26-05-15STADSKANAAL – Afgelopen dinsdagavond heeft een brandweerploeg van Stadskanaal een korte oefening gedaan aan de Leerlooier. Daar lag een auto op de kop in een sloot met water, twee brandweermannen met waterpakken aan gingen rondom de auto op verkenning uit om mogelijke inzittenden te kunnen traceren, in en rondom de auto. Een brandweerman op de kant keek met de warmtebeeldcamera naar warmtebronnen in het water wat dan op kan duiden dat daar een lichaam in het water kan liggen. Na deze korte oefening werd alles nog even in de groep nabesproken.

Foto: – Ronny – 112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.