Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Clown Bassie gaat nog 1 keer het podium op

kicken met bassie_RGBSTADSKANAAL – FOX is trots dit te mogen aankondigen! Clown Bassie gaat eenmalig een groot Nightlife optreden verzorgen samen met DJ Kicken. Clown Bassie heeft vroeger wel eens club optredens gedaan en in overleg hebben we besloten dit voor 1 keer weer te gaan doen in FOX Nightlife! Bassie is natuurlijk al op leeftijd, maar samen met Dj Kicken zal het dak er compleet af gaan! Dit spetterende optreden staat gepland op zaterdag 27 juni.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.