Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noodhulp voor bewoner Utrechtselaan

Noodhulpverlening aan bewoner 28-05-15STADSKANAAL – Donderdagmorgen  rond 10.30 uur hebben hulpverleners waaronder politie, ambulance en het traumateam MMT met de lifeliner 4, noodhulpverlening geboden aan een persoon in een woning aan de Utrechtselaan. De persoon is op de brancard met spoed in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Intussen was de Lifeliner weer opgestegen en ging terug naar zijn standplaats.

Voor de woning van de gewonde persoon werd het afgezet met lint. De Technische Recherche (TR) heeft onderzoek gedaan in en rondom de woning. Dit onderzoek moet duidelijkheid geven hoe de persoon gewond is geraakt.

[foto R. Wiekenkamp 112 regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.