Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Beneluxmarkt en de avond4daagse in centrum Stadskanaal

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Donderdag 11 juni vindt in de Beneluxlaan de jaarlijkse Beneluxmarkt plaats. (Voorheen de Buinersluismarkt) De markt zal gehouden worden van 14.00-tot 21.00 uur. Van 17.00-tot 21.00 uur wordt de markt opgeluisterd door live muziek en krijgt zo een extra gezellig karakter!! De muziek is te vinden op het pleintje tegenover Lunchroom Mokka`s of naast  het terras van de Lunchroom.

Avond4 daagse in Stadskanaal

De jaarlijkse 4 daagse zal gehouden worden van dinsdag 16-t/m vrijdag 19 juni a.s. Uiteraard gaat de Stichting Activiteiten Stadskanaal er vanuit dat vele kinderen en volwassenen weer zullen deelnemen aan dit sportief evenement. Zo zijn er weer diverse routes gemaakt die leiden langs leuke plekjes in Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Buinen en omgeving.

[ ingezonden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal  www.Centrumstadskanaal.nl ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.