Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Optimalisatie website RTV Stadskanaal en e-mail op 3 juni 2015

Update WebsiteSTADSKANAAL – RTV Stadskanaal werkt met diverse vrijwilligers en sponsoren voortdurend aan verbeteringen. Zo wordt op 3 juni 2015 vanaf 20.00 uur de website aangepakt. Al doen we er alles aan het te voorkomen, toch kan het zijn dat we een aantal uren minder goed bereikbaar zijn. Dit geldt uiteraard voor de website maar ook voor de e-mailadressen. Stuur uw mail gerust nogmaals (na 3 juni) als u twijfelt of deze wel is aangekomen.

Wat gebeurt er
De website wordt verhuisd naar een andere server en geoptimaliseerd. Op termijn zullen dan een aantal functionaliteiten worden toegevoegd. Ook wordt de bereikbaarheid verbeterd. Zo hopen we de inwoners van de gemeente Stadskanaal nog beter van dienst te zijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.