Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Raadsvergadering voorjaarsnota gemeente Stadskanaal

Archieffoto: Raadsvergadering Stadskanaal

Archieffoto: Raadsvergadering Stadskanaal

STADSKANAAL – In de raadsvergadering van maandag 8 juni, aanvang: 14.00 uur, geeft de gemeenteraad zijn mening over de financiën van de gemeente. De voortgang van de lopende begroting wordt besproken, net als de financiële positie van de gemeente in de komende jaren. De voorjaarsnota wordt rechtstreeks uitgezonden bij RTV Stadskanaal .

Voorjaarsnota en perspectiefnota

Het college stelt de raad voor de Voorjaarsnota 2015 en de Perspectiefnota 2016-2019vast te stellen. De Voorjaarsnota is een rapportage over de realisatie en uitvoering van de begroting 2015. De Perspectiefnota geeft inzicht in de financiële positie van de gemeente, en geeft kaders voor de komende begroting. Ook wordt ingegaan op de stand van zaken van de ombuigingsmaatregelen.

Algemene beschouwingen

In de raadsvergadering van maandag 8 juni geeft de gemeenteraad zijn mening over de nota’s. De acht politieke partijen spreken dan ook hun Algemene Beschouwingen uit. Zo laten zij weten hoe zij tegen de het beleid van de gemeente aankijken. De partijen vertellen op deze website nu al hoe ze tegen de plannen van het college aankijken:

Benieuwd naar de discussie in de raadsvergadering? Wat de gemeenteraad ervan vindt, wordt duidelijk op maandag 8 juni. Dan wordt besloten over de Voorjaarsnota 2015 en de Perspectiefnota 2016-2019. Deze belangrijke raadsvergadering is openbaar toegankelijk en begint om 14.00 uur. Afhankelijk van de voortgang wordt er alleen onderbroken voor een eetpauze, waarna er vanaf 19.30 uur verder wordt vergaderd.

U bent van harte welkom bij de vergadering in de raadzaal van het gemeentehuis.

[bron: gemeente Stadskanaal]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.