Direct naar de inhoud.

Kaartverkoop benefietavond Hospice Stadskanaal is gestart

Hospice StadskanaalSTADSKANAAL – Om de realisatie van een hospice in de regio’s Stadskanaal, Westerwolde en de Drentse Monden mogelijk te maken is er geld nodig, ruim € 150.000, – Om die reden organiseert de Stichting Hospice Stadskanaal in samenwerking met het Theater Geert Teis een Benefietavond op zaterdag 12 september a.s.

Een aantal bekende en gerenommeerde bands en artiesten uit de regio hebben, geheel belangeloos, medewerking toegezegd. Het belooft een spetterende avond te worden met een zeer gevarieerd programma. Popkoor Just4Fun, De Stroatklinkers, Rob Scholtens, Klaas Spekken en Klevende Liefde zullen die avond voor topvermaak zorgen. Ook zal er een verloting worden gehouden met fraaie, door sponsoren beschikbaar gestelde, prijzen.Na afloop van het programma zullen de prijzen uitgereikt worden in de foyer tijdens een swingende after party met de muziekschoolband Ocean Motion.

De presentatie van deze avond is in handen van Harm Jan Riksen. U kunt meehelpen bij de totstandkoming van een hospice in deze regio door nu alvast kaarten te bestellen via de kassa van Geert Teis of via www.theatergeertteis.nl. De prijs voor de toegangskaarten is € 15,- Voor meer informatie over het hospice kunt u onze website bezoeken: hospicestadskanaal.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-