Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden voor mishandeling

politie_boeienSTADSKANAAL – Woensdag aan het eind van de middag hebben er twee mishandelingen plaatsgevonden aan de Drentselaan in Stadskanaal.

Bij de ene mishandeling is de zoon van de buurvrouw van de verdachte mishandeld met een schep en heeft hierbij verwondingen aan zijn hand overgehouden. De verdachte is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Ongeveer gelijktijdig heeft er in een woning in dezelfde straat nog een mishandeling plaatsgevonden. Hiervoor heeft de politie burgernet ingezet. Er word gezocht naar een man met donkerblond half lang haar en een kort baardje. Omstreeks 19:00 uur is er via burgernet een eindbericht gekomen, maar was de man nog niet aangetroffen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.