Direct naar de inhoud.

Regenachtig maar drukbezochte extra editie Go Sports

  • door:
  • op:
  • laatste wijziging: 01 jul 2015
  • tags:

Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15STADSKANAAL – Scholieren uit de gehele Kanaalstreek waren vrijdag aanwezig tijdens de extra editie van Go Sports. Meer dan 2000 kids deden mee aan het twee- jaarlijks Kanaalster evenement. Vanwege de viering van 250 jaar ‘het Stadskanaal’ en 400 jaar ‘Semslinie’ kwam het sportfestijn met een ‘special edition’ voor scholen van Bareveld tot en met Ter Apel. Veel activiteiten speelden zich af op het water.

Organisator Ronald Roossien spreekt van een geslaagd evenement ondanks de soms felle regenbuien. Gelukkig schijnt tussen de buien door de zon. De youngsters trokken zich bovendien niets van het tegenvallende zomerweer aan! Op het Gandhiplein stond oud wereldkampioen Kickboksen Sem Schilt. Hij was er om de kinderen te laten kennismaken met deze sport. Verder was er gisteren de mogelijkheid van free climbing, fietsen over een hindernisparcours, streetdance, surfen en vele andere sporten die Go Sports zo leuk maakt. Over heel Stadskanaal waren de enthousiaste geluiden, tot diep in de middag, te horen. Volgend jaar is er weer een normale editie, gelijktijdig met Verrassend Stadskanaal. De daarop volgende editie zal in het jaar 2018 zijn. Het jaar van de gemeentelijke herindelingen mits politiek Groningen elkaar kan vinden..  [ foto’s:  R. Wiekenkamp ]

019_Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15039_Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15

061_Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15

Go Sports 2015 Stadskanaal068_Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15 051_Go Sports organiseert Special Edition 19-06-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-