Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Video: Opening feestweek Vledderveen

Bert Jan doet interview Peter GellingVLEDDERVEEN – Het Groningse dorpje is jarig en bestaat dit jaar 135 jaar. Reden voor ons om een kijkje te nemen tijdens de opening van een feestweek op zaterdag 6 juni. [zie ook onze vorige verslaggeving]. We spraken die zaterdag o.a. met burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal waarvan Vledderveen deel uitmaakt en met organisator Hans van Bree van Plaatselijk Belang. Verder laten we je een kijkje nemen tijdens een oefening van lokale de hulpdiensten.

 

Kijk mee naar een impressie van de Vledderveen Fair..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.