Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zes verdachten aangehouden voor diefstal

PolitieWinschoten – De politie heeft zondagochtend zes verdachten, waarvan vier uit Stadskanaal, aangehouden in Winschoten wegens diefstal van drank uit een voorraadcontainer bij een café aan het Marktplein.

Twee van hen zijn staande gehouden door de eigenaar van het café. In de omgeving is een derde verdachte aangehouden die 48 flesjes Smirnoff bij zich had. Kort daarna werden ook de overige drie verdachten aangehouden met een winkelwagen vol Berenburg/Cola. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Stadskanaal, een 16-jarige jongen uit Wildervank, een 24-jarige man uit Gasselternijveen, een 31-jarige man uit Stadskanaal, een 42-jarige vrouw uit Stadskanaal en een 43-jarige man uit Stadskanaal. De café-eigenaar deed aangifte van diefstal.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.