Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV Onstwedder Boys houdt Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi

VoetbalONSTWEDDE – Voetbalvereniging Onstwedder Boys houdt op zaterdag 15 augustus haar jaarlijkse Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi. Winnaar van het toernooi wordt het team dat het eerste elftal van de organiserende vereniging een zo groot mogelijke nederlaag toedient. Deelnemende teams zijn naast Onstwedder Boys de eerste elftallen van Damacota uit Nieuwe Pekela, Westerlee en SETA uit Musselkanaal.

De opzet van het toernooi is behoorlijk gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Voor het eerst is het een ééndaags toernooi met wedstrijden van elk drie kwartier. Voorheen duurde het toernooi meerdere speeldagen en duurden de wedstrijden de ‘normale’ speeltijd van twee keer drie kwartier per wedstrijd. Hoofdsponsor van het Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi is Staal Straal Zuidbroek.

Het Nederlagentoernooi begint op zaterdag 15 augustus om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.