Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Semslinie Express op 1 en 2 augustus naar Musselkanaal

 

S-Express

S-Express: Veendam – Stadskanaal/Musselkanaal

MUSSELKANAAL – In de gemeente Stadskanaal worden dit jaar twee belangrijke historische feiten gevierd: het 250-jarig bestaan van Het Stadskanaal en tegelijkertijd het 400-jarig bestaan van de grens tussen Groningen en Drenthe, genaamd de Semslinie. In het kader hiervan vindt in het eerste weekend van augustus MusSAILkanaal plaats met 2 kilometer aan historische schepen, demonstraties van schippers, een nautische markt en nog veel meer.

 

Flyer_A5

Spurt

Semslinie Express naar Musselkanaal: 1 en 2 augustus.
Arriva en Museumspoorlijn STAR organiseren op 1 en 2 augustus een unieke mogelijkheid om dit evenement per trein te bezoeken. Op beide dagen rijdt de Semslinie Express, een Arriva-trein van Groningen, via Veendam en Stadskanaal, twee keer per dag naar Musselkanaal en weer terug.
Een dagkaart voor deze speciale treinrit koopt u al voor slechts € 15,-.

Bekijk dienstregeling en plan alvast uw reis

Koop Dagkaart

Voorwaarden gebruik e-ticket

  • De dagkaart (e- ticket) is geldig voor  twee volwassen en twee kinderen tot en met 11 jaar.
  • De dagkaart is geldig voor  twee volwassen en twee kinderen tot en met 11 jaar.Te gebruiken op het Arriva traject Groningen-Veendam-Stadskanaal en de hele dag onbeperkt geldig in de treinen van de gepubliceerde Semslinie dienstregeling.
  • Ook te gebruiken in de historische treinen van de STAR tussen Veendam en Musselkanaal.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.