Direct naar de inhoud.

Bruisende zomeractiviteiten gemeente Stadskanaal

  • door:
  • op:
Archief: Zomermarkt. Foto: RTVS
Archief: Zomermarkt. Foto: RTVS

STADS/MUSSELKANAAL – Donderdag 30 juli a.s. wordt de 3e zomermarkt gehouden aan de Europalaan – Navolaan van 13.00-21.00 uur. Tijdens deze 3e zomermarkt, zal voor het winkelende publiek optreden, net als voorgaande jaren, de bekende zanger Martin Zemering. Martin is te beluisteren aan de Europalaan t.h. van Petit rest.“De Babbelaer”.(Tijdens de markten op de donderdagen in juli en augustus, vanaf 18.00 uur live muziek). Voor het huren van een kraam, kunt u zich in verbinding stellen met de organisatie van de markt huurkraam@huurkraam.nl

I.v.m. de slechte weersvoorspellingen van afgelopen zaterdag, is het optreden van Piratenkoor “De Stormvogels“verplaatst naar a.s. zaterdag 1 augustus. Van 13.00-tot 16.30 uur kan het winkelende publiek genieten van een optreden in het centrum van Stadskanaal van Piratenkoor “De Stormvogels”. onderleiding van hun enthousiaste dirigent. Het Piratenkoor is te beluisteren aan de kop van de Europalaan, t.h. van het voormalig pand van Bart Smit.

Flyer activiteiten
Flyer activiteiten

28 juli t/m 2 augustus ’15 |MusSAILkanaal.
Dinsdag 28 juli,is het zover! Dan wordt begonnen met de opbouw van de tent aan het Willem Diemerplein in Musselkanaal voor de feestelijkheden.

Vanaf 28 juli zal er iedere dag een gevarieerd programma zijn zoals:
• Expositie van schilderijen.
• Nautische, annex warenmarkt w.o. oude ambachten.
• Demonstraties schepen w.o. maststrijken, -zetten en bomen, zalmschouwen, gieklopen, troswerpen, wrikken, en andere activiteiten rondom Spoordok
• Optredens Dweilorkest en straatmuzikanten Willem Diemerplein en omgeving.
• Waterbei Festival in het kanaal vanaf Klain Klappie en omgeving

Op 1-2 en augustus,wordt het publiek een unieke mogelijkheid geboden om dit evenement per trein te bezoeken. Op beide dagen rijdt de Semslinie Express, een Arriva-trein van Groningen, via Veendam en Stadskanaal, twee keer per dag naar Musselkanaal en weer terug. Een dagkaart voor deze speciale treinrit koopt u al voor slechts € 15,-.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal