Direct naar de inhoud.

RTL sterrenteam speelt tegen v.v. Gasselternijveen

  • door:
  • op:

STADSKANAAL- Op 15 augustus aanstaande komt het RTL sterrenteam op sportpark de Hunze een voetbalwedstrijd spelen tegen het eerste elftal van v.v. Gasselternijveen.  

Op 8 juni werd bekend dat v.v. Gasselternijveen winnaar is geworden van Vullen of Voeden. Wilfred Genee en Johan Derksen hebben meer dan een jaar terug een weddenschap afgesloten waarin Genee er in geloofde dat hij minstens 50 voetbalkantines in Nederland bewuster kon maken door een gezonder aanbod te creëren in die voetbalkantines. Gasselternijveen is vorig jaar september de weddenschap aangegaan en wist uiteindelijk verrassend de hoofdprijs in de wacht te slepen. Dit werd in de uitzending van Voetbal International live bekend gemaakt.

Met deze prijs won de voetbalclub een geldbedrag van 15.000 euro dat beschikbaar is gesteld door Jamie Magazine om te besteden aan de promotie van de gezonde en bewuste voetbalkantine. Naast dit fantastische geldbedrag was een wedstrijd spelen tegen het RTL sterrenteam onderdeel van de prijs.

De wedstrijd tussen het RTL sterrenteam en het eerste elftal van v.v. Gasselternijveen zal zaterdag 15 augustus om 17:00 uur plaatsvinden in Gasselternijveen op Sportpark de Hunze. Scheidsrechter Dick Jol zal de wedstrijd leiden en iedereen die geïnteresseerd is kan de sterren van het RTL team komen bewonderen. Er zal een grote verloting plaats vinden waarbij de prijzen ook zeker de moeite waard zijn om voor te komen. Het team onder leiding van coach Henk Bres dat zijn opwachting zal maken bestaat deze dag in ieder geval uit de volgende sterren: Oscar Moens, Glenn Helder, Michael Mols, Maarten Atmorikoro, Baas B, Manuel Broekman, Geza Weisz, Sascha Visser, Bart Latuheru, John Williams en Oscar Aerts. Een fantastische line-up dus.

Na afloop van de wedstrijd zullen o.a. Wilfred Genee, Johan Derksen en Jan Boskamp net als in het programma Voetbal International op RTL7 om tafel gaan zitten en het publiek op hun welbekende manier vermaken. Het belooft een onvergetelijke dag te worden.

Ook RTV Stadskanaal zal aanwezig zijn om de middag in beeld te brengen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal