Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanhouding na mishandeling

Archieffoto: M. Dol - RTV-S

Archieffoto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – De politie heeft dinsdagavond in de H.J. Kniggestraat een 54-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor mishandeling. De man wordt ervan verdacht dat hij een 41-jarige buurman heeft mishandeld.

Het slachtoffer had eerst ruzie gekregen met de 31-jarige zoon van de verdachte. Hierbij waren over en weer klappen gevallen. Even later kwam de vader erbij, die de 41-jarige naar de grond werkte. Het slachtoffer werd hierna volgens eigen zeggen bijna gewurgd door de vader.

Vervolgens werd hij door de zoon in zijn gezicht geslagen en geschopt. Hij liep door het geweld letsel aan zijn hoofd op. De 54-jarige werd vlak na het incident ingerekend. De 31-jarige verdachte uit Musselkanaal werd niet meer aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.