Direct naar de inhoud.

Vaatkeurmerk voor alle ziekenhuislocaties Treant Zorggroep

  • door:
  • op:

Vaatkeurmerk-Digitaal-2015EMMEN/STADSKANAAL – De ziekenhuislocaties Scheper in Emmen, Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal krijgen van de Hart&Vaatgroep alle drie het Vaatkeurmerk uitgereikt. Dit betekent dat patiënten van Treant Zorggroep – waar deze ziekenhuislocaties onderdeel van zijn – kunnen rekenen op zeer goede vaatzorg.

Doel van het Vaatkeurmerk is het stimuleren van kwaliteitsverbetering en het informeren van patiënten, hun verwijzers en de zorgverzekeraars over de kwaliteit van de in ziekenhuizen geboden vaatzorg. Het Vaatkeurmerk richt zich op de kwaliteit van behandelingen van aandoeningen in de slagaders van de benen, buik, bekken, aorta en hals. Meer dan voorheen geeft het keurmerk gedetailleerd beeld van de kwaliteit van arteriële (slagaderverkalking) vaatzorg. Er wordt nu meer inzicht geboden in de zorg rondom behandelingen aan een aneurysma (verwijde slagader) en de halsslagader. Het keurmerk helpt vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden.

De Hart&Vaatgroep
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal