Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ballonvaart boven Drenthe als hoofdprijs

RTV D boven Assen (F: Natuurlijk Drents)

RTV D boven Assen (F: Natuurlijk Drents)

ASSEN – De redactie werd getipt door Haya van Noord op een wel heel erg leuke website over Drenthe, immers de gemeente Stadskanaal grenst aan Drenthe. Het gaat om de website natuurlijkdrents.nl. Op dit moment is hier een Drents Foto-wedstrijd te volgen met een wel heel bijzondere prijs voor de winnaar.

Ballonvaart

De winnaar wint namelijk een unieke ballonvaart over Drenthe met IKEAIR en Drents bekendste natuurfotografe Karin Broekhuijsen. Stuur je beste natuurfoto, uiteraard gemaakt in Drenthe, naar info@natuuurlijkdrents.nl of zet hem op de facebookpagina van Natuurlijk Drents. Dat kan nog tot en met 15 september. Veel succes!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.