Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Barbara en Jan Geertsema zijn Held van de Smaak

HeldvdSmaak2015SCHEEMDA – “De Waddenzee is de mooiste werkplek van de wereld en vissen één van de mooiste beroepen van de wereld” alsdus de winnaars van de Grunneger Held van de Smaak. Barbara Rodenburg-Geertsema en Jan Geertsema van de VOF TS31 zijn door de vakjury verkozen tot Held van de Smaak © Groningen 2015.

Barbara en Jan ontvingen de prijs uit handen van de interim voorzitter van de Stichting Streekproducten Groningen Hendrik-Jan Kieft.
Ze ontvingen deze prijs omdat zij zorgen voor een korte keten van vis naar het bord. Een eerlijk gevangen vis die op traditionele wijze met staand want uit het water komt, vers, alleen in het seizoen gevangen.

Barbara en Jan vertegenwoordigen de provincie Groningen bij de landelijke verkiezing tijdens de feestelijke opening op 11 september in Leeuwarden, Hoofdstad van de Smaak 2015. Vanaf half augustus kunt u op www.weekvandesmaak.nl u uw stem uitbrengen voor de publieksprijs die aan deze verkiezing is verbonden.

De Held van de Smaak verkiezing is onderdeel van Week van de Smaak die dit jaar wordt gehouden van 12 september tot en met 20 september 2015. De Nederlandse Vissersbond is partner voor de verkiezing met als doel de door Nederlandse vissers gevangen vis te promoten.
Tijdens de  Week van de Smaak kunt u genieten van smakelijke activiteiten met lekkere, eerlijke en duurzame ingrediënten. Producenten, horecagelegenheden, cateraars en winkels doen mee en organiseren proeverijen, kookdemonstraties, workshops en streekmarkten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.