Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie bierdrinkende mannen uit zendmast gehaald

F: Semsland.nl ( B J Brinkman RTVS )

F:  B J Brinkman RTVS )

STADSKANAAL – De politie heeft woensdagavond drie bierdrinkende mannen uit een zendmast aan de Cornelis Hovinglaan gehaald en vervolgens aangehouden. Een dag eerder waren twee van hen ook al uit de mast gehaald en bekeurd.

De Kanaalster agenten kregen een melding dat drie mannen op ruim 25 meter hoogte op een plateau in de zendmast bier zaten te drinken. Toen de agenten arriveerden was een 24-jarige inwoner van Groningen uit eigen beweging naar beneden gekomen. Hij werd aangehouden. Eén van de agenten klom in de mast en daar trof hij twee inwoners van Stadskanaal van 22 en 34 jaar aan. Naast de mannen stond een krat bier. Het duo klom samen met de agent naar beneden. Ook deze twee werden vervolgens aangehouden omdat ze zich op verboden terrein bevonden..De drie werden overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

[politie.nl]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.