Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Coureur gewond bij kart ongeval

ambulanceNIEUW WEERDINGE – Zaterdagmiddag 17.00 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op het Kartcircuit Pottendijk in Nieuw-Weerdinge. Een kartcoureur was in een bocht van de natte baan geslipt en achterstevoren naast de baan terecht gekomen. De kartcoureur was uit de kart geslingerd en aan de andere kant van de dijk in een sloot met wal terecht gekomen. Het mannelijke slachtoffer was bij kennis en is door het ambulance personeel en brandweer van Emmer-Compascuum gestabiliseerd en op de wervelplank in de ambulance geholpen. Ruim een half uur na het ongeval is de man onder prioriteit één per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft een registratie van het ongeval gemaakt.

[ Foto’s en video via 112regioflits ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.