Direct naar de inhoud.

Laatste zomermarkt aanstaande donderdag

  • door:
  • op:
Archief: Zomermarkt. Foto: RTVS
Archief: Zomermarkt. Foto: RTVS

STADSKANAAL – Donderdag 20 augustus, de 6e en helaas alweer laatste zomermarkt van dit seizoen in hartje Stadskanaal. De 6e zomermarkt zal gehouden worden in hartje Stadskanaal aan de Europalaan-Navolaan van 13.00-21.00 uur. Tijdens de 6e zomermarkt, zal voor het winkelende publiek optreden: Biezema geluidverhuur met Karin Appeldorn, Singer Songwritter Jeff Hayman en Bert Bieze. Deze muzikanten zijn te beluisteren aan de Europalaan, t.h. van Petit rest “De Babbelaer”. (Tijdens de markten op de donderdagen in juli en augustus, vanaf 18.00 uur live muziek). Voor het huren van een kraam, kunt u zich in verbinding stellen met de organisatie van de markt huurkraam@huurkraam.nl

Zaterdag 22 augustus, concert op het Raadhuisplein.ter ere van 250/400
Er zal een Groots optreden worden gegeven van diverse muziekverenigingen uit de kanaalstreek. In totaal 6 muziekverenigingen. De muziekverenigingen treden samen op als één orkest van rond de 150 personen.
T. w. Amicitia, Musselkanaal. Bigband Big Time, Ter Apel. Conspirito, Stadskanaal(malletband). Crescendo, Stadskanaal. De Harmonie, Tweede Exloermond. Ter Apeler Harmonie, Ter Apel. Ook treed daarbij één grote malletband op van rond de 25 personen en een majorettegroep op van ongeveer 50 personen. Dit evenement begint om 13.30 uur.

Zaterdag 5 september a.s.de jaarlijkse kindermarkt in het centrum van Stadskanaal
Vanaf de Hoofdstraat, t/m de Beneluxlaan en aan het Menistenplein zal de jaarlijkse door de heer Grachten georganiseerde kindermarkt weer worden gehouden. Kinderen tussen de 4-en 12 jaar, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden bij Parfumerie Grachten aan de Hoofdstraat 23 te Stadskanaal.

Logo Centrum Stadskanaal (1) (1)

Blijf de centrum winkeliers Stadskanaal volgen via de regionale en lokale media en onderstaande site. www.centrumstadskanaal.nl.  En u weet het: Gratis parkeren in Stadskanaal.

[ Advertentie CWS ]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal