Direct naar de inhoud.

Open dagen Himalaya Yoga Stadskanaal

  • door:
  • op:
Natasja Corporaal
Natasja Corporaal

STADSKANAAL – Ademen doen we onbewust. En toch vraagt het speciale aandacht. Ademhalen is van invloed op je lichamelijk en geestelijk functioneren. Als je lichaamshouding goed en gemakkelijk is gaat ademen ook makkelijker, Maar vaak is je houding niet goed: je belast je lijf te zwaar, of je werkt te lang in dezelfde houding, Spiergroepen die ontspannen zouden moeten zijn raken juist gespannen. Teveel spanning in je spieren veroorzaken LICHAMELIJKE STRESS, Door werkdruk, slechte omstandigheden, privé of zakelijk, of gewoon omdat het in je karakter zit (perfectionistisch, geen “nee” zeggen) ontstaan ook PSYCHISCHE STRESS.

Wat kun je doen?

Je kunt beginnen met BEWUST te worden van je eigen ademritme in rust en bij inspanning. Las PAUZES in, op je werk en in je vrije tijd, om zo bewust een paar minuten te ademen. Doe aan LICHAAMSBEWEGING, omdat dit goed is voor de bloedsomloop, de stofwisseling en het je spieren ontspant. Bovendien vermindert het stress en angstgevoelens.

Omdat bovenstaande best lastig is om zelf te doen, ondersteunt HIMALAYA YOGA STADSKANAAL je hierbij door diverse vormen van BEWUSTWORDING, ONTSPANNING en VERBETERING van je adem, conditie en algehele welzijn aan te bieden. Eén vorm is HATHA YOGA. Dit zorgt voor beweging, coördinatie, ademregulatie en ontspanning. Ademcoaching werkt goed als je heel doelgericht aan de slag wilt met JOUW SPECIFIEKE WENSEN en handvatten, die helemaal op jou toegespitst zijn. MINDFULNESS TRAINING is geschikt als je meer in het NU wilt zijn, beter vat wil krijgen op vastgeroeste patronen en wilt leren en delen met anderen.

Wil je ontdekken wat het beste bij je past? Kom dan naar de OPEN DAGEN van HIMALAYA YOGA STADSKANAAL op zaterdag 22 augustus en/of zaterdag 5 september. kijk op de website voor het programma en aanmelding: himalayayogastadskanaal.nl of bel 06-51756705.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal