Direct naar de inhoud.

Drie dagen spektakel tijdens USA Cars and All Bikes

  • door:
  • op:
L/R: Het bestuur Gerda, Wietse en Silvia
L/R: Het bestuur Gerda, Wietse en Silvia

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – [live muziekfestival] – Het wordt een feestelijk treffen vrijdag 28 augustus tot en met zondag 30 augustus tijdens het evenement ‘USA Cars and All Bikes’ (UCAB)! Voorzitter Wietse Meijer is trots op zijn meeting voor (USA) autoliefhebbers. Dit jaar wordt er voor het eerst ook een live- muziekfestival aan toegevoegd. “In 2010 begonnen we voorzichtig de meeting op te zetten. Dat was gelijk een succes, dus besloten we hier jaarlijks mee door te gaan”, zegt de voorzitter.

Steeds groter

Meijer wordt gesteund door de overige crewleden Gerda Meijer, Silvia Dekker, Sjaak Noorman en John Noeken. Het treffen voor liefhebbers van oldtimers is inmiddels uitgegroeid tot een waar spektakel en wordt dit jaar alweer voor de zesde keer gehouden. Elk jaar wordt het festival ook een stukje groter. Zo is er dit jaar een 4 x 4 baan, crossbaan, braderie, oldtimershow en is er een muziekfestival op de zaterdag georganiseerd. Op het festival zullen diverse bands en artiesten met uiteenlopende muziekstijlen optreden. De artiesten hebben één ding gemeen: Ze komen allemaal uit de regio.

Muziekfestival

Het programma
Het programma

Een kleine greep uit de line-up: Little Cash, Harm Tabak, Roy Sipma, Rebecca Jager, Arjan Plat, Johan Ensing, Monique Heegen, Mandy, Jan Bresters, The Rebels etc.. RTV Stadskanaal, die door de organisatie van USA Cars and All Bikes benaderd is maakt een registratie van het regio- muziekfestival dat start rond 16.00 uur en doorgaat tot in de late uurtjes.

Het drie-daagse festival wordt gehouden aan de Zuidzijde 14 in Gasselternijveenschemond. Dat is vlak aan het begin van de Mondenweg. De toegang is gratis..



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal