Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie houdt man aan voor mishandelen beveiligingsmedewerker

PolitieDROUWENERMOND – De politie hield zondagmiddag een 33-jarige inwoner van Musselkanaal aan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor op een evenement aan de Noorderblokken een beveiligingsmedewerker te hebben mishandeld en bedreigd. De 22-jarige beveiligingsmedewerker wilde twee van zijn collega’s te hulp schieten die bezig waren een andere vervelende bezoeker van het terrein te verwijderen. Hierbij werd hij bij de keel gegrepen en bedreigd door de 33-jarige verdachte. Deze werd aangehouden en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.