Direct naar de inhoud.

Vrouw gewond na aanrijding met tractor: getuigen gezocht

  • door:
  • op:

ambulanceONSTWEDDE – De politie is op zoek naar de bestuurder van een vermoedelijk lichtgroene tractor die zaterdagavond op de Markeweg bij Onstwedde een 78-jarige fietsster aanreed.

De vrouw reed links van de weg om het Oude Kerkpad op te rijden waarbij ze rechts voorbij werd gereden door een tractor. Ze werd daarbij vermoedelijk geraakt door een achter de tractor gekoppelde machine. De vrouw viel en raakte gewond. Ze werd in een ambulance naar het Refajaziekenhuis in Stadskanaal gebracht. Haar fiets belandde bij de aanrijding mogelijk onder een wiel van het landbouwvoertuig en liep zware schade op. De tractor reed na het ongeluk verder.

De politie sluit niet uit dat de bestuurder niets van de aanrijding heeft gemerkt. De bewuste tractor heeft voorafgaand aan het ongeluk op de Vledderhuizen geruime tijd achter twee fietssters en twee andere fietsers gereden. De bestuurder of eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-