Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man (34) aangehouden voor verlaten plaats ongeval na aanrijding

politie_boeienStadskanaal – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 34-jarige inwoner van Stadskanaal aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij met zijn auto tegen een andere auto is aangereden terwijl hij onder invloed was van alcohol.

Dit gebeurde rond 00:45 uur op de Hoofdkade. De verdachte verliet de plaats van het ongeval. Een getuige volgde de man en belde via 112 de politie. De agenten konden de man even later aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse waar hij 515 ug/l blies.

Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.