Direct naar de inhoud.

Maarsstee krijgt hondenspeelplaats

MaarssteeSTADSKANAAL – Vanaf het moment van inschrijving voor “Kern met Pit” in oktober 2014 is het Bewonersplatform Maarsstee en andere vrijwilligers bezig geweest met noodzakelijke werkzaamheden achter de schermen. Maar eindelijk is het zover: de gemeente heeft groen licht gegeven voor de aanleg van een hondenspeelplaats in Maarsstee.
Op een aantal plaatsen waar het grotere grondverzet werk moet plaatsvinden, is inmiddels met piketpaaltjes aangegeven. De firma Hoornstra heeft toegezegd dit voor haar rekening te nemen en ook materialen ter beschikking te stellen voor de inrichting. Uiteraard is de wijkraad hier erg blij mee..

Ook wordt er van een aantal andere partijen nog ondersteuning verwacht. Ook worden mogelijke sponsoren benaderd. En natuurlijk zijn er nog de vrijwilligers die zich al hebben aangemeld om te helpen (in de enquête van februari 2015). Voor de omheining en de toegangspoorten zijn offertes aangevraagd.

Het streven is om het geheel voor de winter al in gebruik te stellen en daar een feestelijk tintje aan te geven. Op de grasvlakte naast Pro Stadskanaal kan iedereen de vorderingen bekijken. De inrichting wordt gemaakt zoals op bijgaande tekening is aangegeven. Uiteindelijk moet het  er aantrekkelijk, uitnodigend en netjes uitzien, waardoor het leuk is voor zowel de honden met hun baasjes en belangstellenden.

 

hondenspeelplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-