Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvolle dressuurwedstrijd in Stadskanaal

 

Foto: Marit Slagter in actie met Fernita - © Mariëtte Ekamper

F: Marit Slagter in actie met Fernita – © Mariëtte Ekamper

STADSKANAAL – Gisteren werd op het evenemententerrein aan de manegelaan in Stadskanaal de laatste outdoor dressuurwedstrijd van dit jaar verreden. De organiserende rijvereniging, RV/PC/MV De Kanaalstreek was met een groot aantal deelnemende leden zeer goed vertegenwoordigd op deze mooie thuiswedstrijd.

Ondanks dat door het hele land vele wedstrijden werden afgelast door de hevige regenval, was de locatie in Stadskanaal van uitmuntende kwaliteit. De sfeer van het hele concours was zeer aangenaam, en alle deelnemers waren enthousiast over de wedstrijd en gang van zaken.

In de laagste klasse, de klasse B deed Megan Zondag goede zaken, met Mac Kinley werd zij derde en vijfde. Ellen Klopstra kwam ook in deze klasse aan de start, zij werd met Fierce’s M&M zevende en negende. Marit Slagter was prominent aanwezig in de klasse L, zij reed Frederique in de klasse L2 naar een eerste en tweede plaats en Fernita naar twee eerste plaatsen in de klasse L1. Roland Hitze was eveneens succesvol in de L1 rubriek, hij debuteerde met G-Star de Jeu en reed naar een tweede en vijfde plaats. Angela Koning reed in de klasse L1 haar Faith Hill naar plek vier. Miriam Rozema reed met Paloma goed in de klasse L2, zij werd tweemaal derde. De klasse M1 werd prooi voor Brenda Heeres, zij won een tweetal proeven met haar paard Chrisstien H. Alieke Jasken reed Carine naar een tweede en derde plaats in deze klasse.

Foto: Marit Slagter in actie met Fernita – © Mariëtte Ekamper

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.