Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inloopmiddag Reumactief

ReumActiefMUSSELKANAAL –  ReumActief en Fit&Zo uit Musselkanaal gaan samenwerken! Om te starten houden we een Sportieve inloopmiddag op woensdag 16 september a.s.

ReumActief biedt Sport en Beweging aan mensen met een reumatische aandoening en een aanverwante aandoening. De vereniging is dan ook steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor verantwoord begeleide beweegactiviteiten in de regio.

Fit&Zo in Musselkanaal is een jong, dynamisch bedrijf met voor ieder wat wils. Zo bieden ze Bootcamp, Jumping Fitness, Pilates, Powerplate trainingen en nog veel meer voor jong en oud. Om ook onze doelgroep, mensen met een beweegbeperking daar te kunnen laten sporten zijn we samen intensief in gesprek gegaan. En met resultaat.

ReumActief zal vanaf 23 september iedere woensdagavond een uur lang aangepast Fitness aan gaan bieden in samenwerking met Fit&Zo. Dit in combinatie met trainen in warmte cabines met infrarood warmte. Om hieraan deel te kunnen nemen dient u lid te zijn of te worden van ReumActief. De kosten voor de fitness bedragen slechts €15 per maand! Voor mensen die ook al deelnemen aan het therapiezwemmen bij ReumActief hebben we een speciale ‘sportpas’ geïntroduceerd, waardoor deze mensen voor slechts   € 10 per maand deel kunnen nemen aan de fitness.

Daarnaast is er bij voldoende animo meer mogelijk! Denk aan ‘Bewegen op muziek’ en ‘Ontspanning en Stretching’.

Om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden organiseren we samen op woensdag 16 september a.s. van 14.00-16.00 uur een inloopmiddag boordevol informatie en workshops. U kunt aan alle mogelijke vormen van aan te bieden beweegactiviteiten deelnemen. Jolien Over, eigenaresse van Fit&Zo heeft samen met ReumActief een leuk programma in elkaar gezet. U kunt o.a. de Jumping Fitness trampolines uitproberen. Liever een rustig programma volgen? Dan zijn wellicht de infrarood cabines iets voor u. Verder werken alle fitness apparaten op luchtdruk, waardoor u niet met zware gewichten hoeft te werken en prima op eigen niveau kunt trainen.

Bent u geïnteresseerd om ook tegen een zeer gering bedrag eens per week via ReumActief hier te gaan sporten en wilt u graag deelnemen aan de diverse workshops deze middag? Meldt u dan snel aan via info@reumactief.info of telefonisch bij Anita Sanders: T 0599 41 63 80. We verwelkomen u deze middag graag met koffie en thee bij Open Einde Body & Beauty. Adres: Open Einde 11 te Musselkanaal.

Kom kijken of neem sportschoenen mee om met de demo’s mee te doen. Zo kunt u direct uitproberen wat u leuk vindt.

Graag tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.