Direct naar de inhoud.

102 nieuwe vrijwilligers voor VV Nieuw Buinen

  • door:
  • op:

vrijwilligerswerk VIP!NIEUW BUINEN – De vrijwilligerscampagne van VV Nieuw-Buinen om nieuwe vrijwilligers te werven, is een groot succes geworden. Maar liefst 58 nieuwe vrijwilligers hebben zich gemeld om een vaste taak uit voeren en 44 nieuwe vrijwilligers willen ondersteuning geven bij eenmalige activiteiten.

Twee leden van de vrijwilligerscommissie Hanna Breecroft en Melanie Plat hebben een cursus gevolgd waarin zij hebben geleerd hoe ze meer vrijwilligers kunnen werven in korte tijd.

De vrijwilligerscampagne bestond uit 2 onderdelen (campagne onder de aandacht brengen en het benaderen van mensen). Het belteam nam maar liefst contact op met meer dan 400 leden. Er werd door leden zeer positief en enthousiast gereageerd. Hieruit blijkt dat de vereniging niet alleen op sportief maar ook op recreatief en vrijwilligersactiviteiten een bloeiende vereniging is.

Er is een vrijwilligerscommissie gevormd die met de vrijwilligers in gesprek gaat over wat ze kunnen gaan doen.
Bent u nog niet benaderd en/of wilt u zich aanmelden voor vrijwilligersactiviteiten? Neemt u dan contact op met de vrijwilligerscommissie via e-mail: vrijwilligerscom.vvnieuwbuinen@gmail.com.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal