Direct naar de inhoud.

Knoalster trouwambtenaar schrijft gedichtenbundel

  • door:
  • op:
Van Paardenbloem tot Paardenbloem
Van Paardenbloem tot Paardenbloem

STADSKANAAL – Een lang gekoesterde wens van Gonda Gelling uit Stadskanaal is uitgekomen. Haar eerste bundel met gedichten: “Van paardenbloem tot paardenbloem” ligt in de winkel. Gonda Gelling is voor velen geen onbekende, Vele jaren was zij verbonden als presentatrice en als techneut bij RTV Stadskanaal.. Ook bij de trouwlustigen is Gonda Gelling bekend. Zes jaar is zij nu trouwambtenaar bij de gemeente Stadskanaal en hier geniet zij met volle teugen van.

Vaak schreef Gonda Gelling voor een trouwplechtigheid gedichten waar enthousiast op werd gereageerd. Daarnaast schrijft Gonda ook positieve christelijke gedichten. Steeds vaker werd om haar werk gevraagd, wat haar heeft doen besluiten om een aantal gedichten te bundelen. De bundel “Van paardenbloem tot paardenbloem” bevat naast de gedichten ook prachtige kleurenfoto’s gemaakt door Kor Klaver, Jiny’s fotografie en Petra Aeilkema. De bundel is te koop bij o.a. Readshop, de Evangelische boekwinkel Stadskanaal, Huizinga Christelijke Boek en Muziekhuis Veendam.

Van paardenbloem tot paardenbloem
ISBN: 978-946-23-3083-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-