Direct naar de inhoud.

Opening nieuw zorgcentrum Aziëlaan 22

  • door:
  • op:

Foto: J. Westerhof - RTVS
Foto: J. Westerhof – RTVS
STADSKANAAL – Donderdagmiddag 17 september wordt het nieuwe (jeugd)zorgcentrum aan de Aziëlaan 22 in Stadskanaal feestelijk geopend. De openingshandeling wordt om 15.00 verricht door wethouder Johan Hamster van de gemeente Stadskanaal, die onder meer jeugdzorg in zijn portefeuille heeft. Vanaf 15.45 uur tot 17.00 uur is er open huis met een hapje en een drankje voor alle belangstellenden.

Het voormalige arbeidsbureau, ook wel bekend als A22, is verbouwd om het Centrum voor Jeugd en Gezin en Veiligheid (CJGV) er samen met enkele ketenpartners in de jeugdzorg in onder te brengen, waaronder het consultatiebureau en het team leerplicht. Deze drie zijn voor elkaar belangrijke overleg- en samenwerkingspartners. Reden voor de gemeente Stadskanaal, verantwoordelijk voor de jeugdzorg vanaf 1 januari 2015, om deze partners onder één dak te brengen. De kwaliteit van de zorg wordt hiermee vergroot.

Naast het CJGV, consultatiebureau en leerplicht, biedt het gebouw ook onderdak aan een praktijk voor tandzorg, een psychologiepraktijk, buurtzorg, een gewichtsconsulent en een praktijk voor advocatuur en mediation.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal