Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opening nieuw zorgcentrum Aziëlaan 22

Foto: J. Westerhof - RTVS

Foto: J. Westerhof – RTVS

STADSKANAAL – Donderdagmiddag 17 september wordt het nieuwe (jeugd)zorgcentrum aan de Aziëlaan 22 in Stadskanaal feestelijk geopend. De openingshandeling wordt om 15.00 verricht door wethouder Johan Hamster van de gemeente Stadskanaal, die onder meer jeugdzorg in zijn portefeuille heeft. Vanaf 15.45 uur tot 17.00 uur is er open huis met een hapje en een drankje voor alle belangstellenden.

Het voormalige arbeidsbureau, ook wel bekend als A22, is verbouwd om het Centrum voor Jeugd en Gezin en Veiligheid (CJGV) er samen met enkele ketenpartners in de jeugdzorg in onder te brengen, waaronder het consultatiebureau en het team leerplicht. Deze drie zijn voor elkaar belangrijke overleg- en samenwerkingspartners. Reden voor de gemeente Stadskanaal, verantwoordelijk voor de jeugdzorg vanaf 1 januari 2015, om deze partners onder één dak te brengen. De kwaliteit van de zorg wordt hiermee vergroot.

Naast het CJGV, consultatiebureau en leerplicht, biedt het gebouw ook onderdak aan een praktijk voor tandzorg, een psychologiepraktijk, buurtzorg, een gewichtsconsulent en een praktijk voor advocatuur en mediation.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.