Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Streektoalmanifestatie in lege panden Veendam

Stroatklinkers in Veendam

Stroatklinkers in Veendam (F: Henk Drenth)

VEENDAM – De Stichting Bogdike organiseert op zaterdag 26 september het Actemium streektoalmanifestatie. Met een keur aan Groningse artiesten die in het Gronings zingen en entertainen. Er zijn in Veendam nog steeds een aantal leegstaande panden in het centrum. De organisatie gaat op 26 september zes van deze panden gebruiken en ze vullen met muzikanten, verhalenvertellers en dichters. Voor ieder leegstaand pand zal Bogdike een cultureel programma maken. Het is de bedoeling dat de bezoekers van pand naar pand lopen om dat culturele programma mee te maken. Toegang tot de panden is uiteraard gratis.

Aan het programma werken o.a. mee:

Bert Hadders

Bert Hadders

Bert Hadders, Marten Grupstra, Willem Haandrikman, Veendam, Hubert Klaver, Erwin de Vries, Martin Korthuis, Rob Rosendahl, Suze Sanders, Rieks Folgerts, Erik Hulsegge, Henk Puister, Harry Niehof, Edwin Jongedijk, Jan Henk de Groot, Joyce Bodewes, Harm Tabak, Tineke de Rouw, Stroatklinkers, Roelof van der Velde, Tonko Ufkes, Alex Staal en Laurens Schreuder, Jan Bos. Kortom Veendam en omgeving gaat zaterdag 26 september massaal in het Grunnigers!

 

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.