Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klap tot Klap op zoek naar sponsoren en vrijwilligers

winnaarklaptotklap2014STADSKANAAL – De jaarlijkse Klap tot Klaploop is een groot en belangrijk loopevenement in de regio. Afgelopen jaar vond de 25e editie plaats met bijna 1600 deelnemers aan verschillende onderdelen. Qua publieke belangstelling, ongeveer 25.000, staat het evenement op nummer 1 bij de jaarlijkse sportevenementen in de regio. Door gebruik te maken van hedendaagse digitale media en technieken, wordt het evenement gevolgd door meer dan 10.000 mensen. Om het voortbestaan van de Klap tot Klaploop te garanderen is het bestuur op zoek naar nieuwe (hoofd)sponsoren. Zij hoopt dat een of meerdere bedrijven vanaf 2016 haar naam voor een aantal jaren wil verbinden aan dit belangrijke loopevenement.

Vrijwilligers

Klap tot Klap loop StadskanaalZoals bij alle sportevenementen wordt ook de jaarlijkse Klap tot Klaploop uitgevoerd dankzij de betrokkenheid en inzet van tientallen vrijwilligers. Het bestuur van de Klap tot Klaploop is de vrijwilligers zeer dankbaar voor hun inzet. Zonder deze vrijwilligers is de organisatie van een groot sportevenement bijna ondenkbaar. Voor het aankomend jaar zoekt het bestuur vrijwilligers welke met name op het gebied van de verzorging, de parcoursopbouw en de werving van sponsoren hun steentje willen bijdragen aan dit belangrijke loopevenement. Als je belangstelling hebt, kun je contact opnemen via info@klaptotklaploop.nl of met de voorzitter van de stichting: jaapduit@ziggo.nl

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.