Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Steungroep voor rouwverwerking

rouwverwerkingSTADSKANAAL – In onze gemeente start op donderdagmiddag 29 oktober een gespreksgroep voor mensen van wie de partner is overleden. Het is de bedoeling dat de groep 8 keer bij elkaar komt . Aanmeldingen van zowel mannen als vrouwen , zijn welkom tot 1 oktober. Er volgt een kennismakingsgesprek met de twee vrijwillige begeleiders. Zij zijn ervaringsdeskundig wat betreft het verlies van hun partner en wat betreft het begeleiden van deze groepen.

Het verlies van een partner kan moeilijk te verwerken zijn. Mensen hebben soms behoefte aan ondersteuning maar vinden die niet of onvoldoende in hun eigen omgeving. Onderlinge herkenning kan helpen bij het verwerken van verlies en om de zin van het leven weer terug te vinden.

Voor meer informatie en opgave: Stichting Welstad, Lucie Doornbos 0599 635999 of via mantelzorg@welstad.nl In het kennismakingsgesprek gaan de gesprekleiders samen met u na of de groep iets voor u is. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, u betaalt alleen voor koffie of thee.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.