Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

InSight gaat weer helemaal los in Nieuw Buinen

InsightNieuw Buinen – Op zondag 4 oktober gaat het team van “InSigh” weer helemaal los voor een  “praise en worshipavond’ die zal worden gehouden in de Baptisten kerk aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen.
De diensten van InSight zijn gericht op jongeren, iedereen die zich nog jong voelt en iedereen die zich daarbij thuis voelt. De eerder gehouden avonden die werden  georganiseerd door “Insight” waren elke keer goed voor een volledig bezette zaal van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen .
Ze worden georganiseerd door een aantal jongeren uit verschillende gemeenten uit de omgeving van Nieuw-Buinen. Het belooft weer een zeer verrassend programma te worden met, zoals al gezegd, praise en worship en een special guest.
De spreker is Sarah Ben Hamida, een jongedame uit Katwijk aan Zee. Zij  leidt de aanbidding in haar thuisgemeente in Katwijk aan Zee  en is backing vocal in de band van Hanne de Vries. Sarah is ook bekend als spreker in de jongerentent van Opwekking.
Ook leidt zij diensten van Soul Survivor, een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. Soul Survivor wil er zijn voor tieners, jongeren, studenten, maar ook voor jeugdleiders.
Op 4 oktober zal er ook iets heel speciaals bekend worden gemaakt, waar het team erg geheimzinnig over doet…
Toegang is gratis, aanvang 19:30 uur

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.