Direct naar de inhoud.

Wethouder Brongers over Pleinlijn en de treinverbinding

Wethouder Goziena Brongers in gesprek met Bert Jan Brinkman
Wethouder Goziena Brongers in gesprek met Bert Jan Brinkman

STADSKANAAL – Wethouder Goziena Brongers (CDA) gaat niets veranderen aan de ‘lastige’ viertondes in Pleinlijn. Wat wel wordt aangepakt is de verlichting. Binnenkort is er een officieel moment waarbinnen de nieuwe aanbesteding is geregeld voor de verlichting.

Ook vertelde de wethouder, tijdens het programma ‘S –express’, dat wat haar betreft de Arriva treinverbinding wordt doorgetrokken van Veendam tot Stadskanaal. De huidige financiële wanorde bij ProRail staan de gemaakte afspraken niet in de weg. Eind dit jaar moet dit duidelijk worden en als dat het geval is dan wordt er al in 2016 een definitief besluit genomen. Niet iedereen is blij met de mogelijke komst van een treinverbinding. Brongers: “Zodra er bestuurlijke besluiten zijn genomen koppelen we dit terug naar mensen die een bezwaar hebben ingediend”.

Wethouder Brongers over de trein en Pleinlijn:

 

Eén reactie op “Wethouder Brongers over Pleinlijn en de treinverbinding”

  1. De pleinlijn maar ook het inrichten van het centrum is een grote mislukking. Men had het fietspad gewoon apart moeten houden. Op het voetpad is niemand meer veilig (vooral voor ouderen) en lijkt menigeen aangeschoten wild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-